Pogoji nakupa so navedeni pod zavihkom Pogoji uporabe

Naročanje


Po pregledu naše ponudbe ob želenih artiklih izberete možnost "dodaj v košarico". Ko ste končali z nakupovanjem, v vozičku izberete možnost "košarica". Za tem se vam odpre vmesnik, ki vas po korakih vodi skozi celoten postopek do zaključka nakupa. Nakup lahko izvedete šele, ko se strinjate s pogoji nakupa in to tudi potrdite. Vaša naročila vam bomo dostavili na vaš naslov ali željeno lokacijo po vaši izbiri.

Naročilo ali povpraševanje lahko pošljete tudi na elektronski naslov info@svezeideje.si. Ob naročilu navedite številko izdelka in vse podatke ob posameznem izdelku. Prav tako je potrebno vpisati vaše podatke (naslov, pošta, telefon...).

Možno je tudi naročilo na telefonski številki 01 620 96 20. Cena klica se obračuna po tarifi uporabljenega operaterja uporabnika.
Za blago, ki vam ne ustreza lahko, v roku 14 dni od sprejema pošiljke sporočite, da odstopate od pogodbe, brez navedbe razloga. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Stroške vračila pošiljke plača kupec. Podjetje ACRON vam nato vrne celotno kupnino za artikel, lahko pa se odločite tudi za menjavo artikla. Po preteku 14 dnevnega roka odstop, vračilo blaga ni več mogoč. Podrobnejši opis imate pod rubriko Varnost nakupa / reklamacije, odstop od pogodbe.

Kot spletni nakup se štejejo naročila oddana preko spletne košarice. Za naročila izvedena v naših fizičnih trgovinah, ali pri naših trgovskih potnikih ne veljajo isti pogoji, kot pri nakupih preko spleta.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba. Kupec z registracijo potrjuje, da se strinja s pogoji poslovanja objavljenih na teh straneh, ter pogoji, ki jih bo upravitelj teh strani objavil na www.svezeideje.si.

Cene

Vse objavljene cene in cene v posebnih ponudbah veljajo v trenutku oddaje naročila in veljajo le za nakup preko www.svezeideje.si spletne trgovine. Vse cene izdelkov na www.svezeideje.si so prikazane v EUR in ne vključujejo DDV, ki pa je na končnem obračunu jasno naveden. Ponudbe so veljavne v času oddaje naročila.

Cene brez davka na dodano vrednost so vidne v košarici pred zaključkom naročila. Akcijski artikli imajo ceno navedeno poleg artikla, prav tako imajo naveden čas trajanja akcije. Cena pri akcijskih artiklih se lahko obračuna ob izdaji računa!

Cene veljajo za nabave na območju Slovenije. Izven Slovenije ne dobavljamo.

Cena 0 na artiklu sama po sebi ne obstaja.(V kolikor se pojavi naročilo takšnega artikla,ali košarica z vrednostjo 0 ga ne moremo dobaviti). Gratis artikel je lahko le pod določenimi pogoji(promokoda, višina nakupa itd...) V primeru tehničnih napak na spletu si pridržujemo pravico do prekinitve pogodbe. Cene artiklov v naših fizičnih trgovinah NISO v celoti identične cenam na spletu, prav tako vse cene pri naših trgovskih potnikih niso enake (razni pogodbeni rabati itd.). Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Dobava


Kupljeno blago ostane v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago se dostavlja samo proti plačilu. Dobavni rok za dostavo blaga, ki je na zalogi, je do 10 delovnih dni. Za naročila paketov z več različnimi artikli se lahko čas podaljša na 14 dni. Če blaga ni na zalogi, vas o roku dobave obvestimo. Za izdelke, ki so označeni s trenutno ni na zalogi, se lahko zgodi, da dobava ni več možna. V kolikor se zgodi, da določen že kupljen izdelek ni dobavljiv vam bomo vrnili denar. Ali ga vam po vaši želji zamenjali s katerim drugim. 
Dostava naročenega blaga se izvaja preko različnih ponudnikov  paketne distribucije, ki blago dostavijo do kupca v vse kraje v Sloveniji. Prevoznika paketne distribucije izbere podjetje Acron d.o.o.

Prevzem blaga in plačilo


Odločite se lahko za osebni prevzem blaga na našem naslovu (Pameče 167, 2380 Slovenj Gradec SAMO če je plačano po predračunu) ali pa vam blago dostavimo po (hitri) pošti. Če se odločite za dostavo s Pošto Slovenije, vam ob nakupu v vrednosti do 49,99 € (brez DDV) obračunamo še poštnino in pakiranje v znesku 5 € (brez DDV). Za nakupe v vrednosti med 50,00 € in 100 € (brez DDV) obračunamo poštnino in pakiranje v znesku 3 € (brez DDV). Za nakupe v vrednosti 100,00 € in več poštnino krije podjetje Acron d.o.o. Pri plačilu po povzetju vam pošta obračuna še provizijo plačila UPN po njihovem ceniku.

V kolikor želite blago prevzeti v določeni trgovini, pa artikla tam ni na zalogi se vam obračunajo še stroški dobave artikla 5 € (brez DDV). Plačilo je na blagajni brez dodatnih provizij.