Prevzem blaga in plačilo

Odločite se lahko za osebni prevzem blaga ali pa vam blago dostavimo preko našega pogodbenega partnerja Pošta Slovenije in GLS. Če se odločite za dostavo s Pošto Slovenije, vam ob nakupu v vrednosti do 50,00 € (z DDV) obračunamo še poštnino in pakiranje v znesku 2,90 € (z DDV). Za nakupe v vrednosti 50,00 € in več poštnino krije podjetje Acron d.o.o. Dostava poteka samo na območju Republike Slovenije.


Za plačilo so na voljo plačila


Po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prijetju plačila). Pri tem načinu plačila odpade plačilo provizije plačila UPN prevozniku paketa (npr. Pošta Slovenije). Predračuni se plačajo na bančni račun, ki ga ima podjetje ACRON d.o.o. odprto pri SKB banki, TTR: 03175-1009789123.

Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.svezeideje.si niste dolžni poravnati. Kupec blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. V kolikor bo prišlo do nepredvidenih stroškov  zaradi naše krivde, vam bomo te seveda vrnili.